Η ΙΣΤΟΡΙΑ

history-1024x743

1958.

Ο Λέων Μαγρίζος ανοίγει το πρώτο του κατάστημα οπτικών το 1958, στην οδό Πανός, στην Λάρισα. Το 1960, μαζί με την σύζυγο του, Έλλη μεταφέρουν την επιχείρηση σε καινούριο χώρο, στην οδό Κύπρου 45, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

1990.

Ο γιος του Λέων και της Έλλης, Σίμων Μαγρίζος, ένας άριστα εκπαιδευμένος Οπτικός-Οπτομέτρης, εγκαινίασε το δεύτερο κατάστημα οπτικών το 1990, στην οδό Ασκληπιού 2, πολύ κοντά σε αυτό των γονιών του.

2007.

Το 2007 τα δύο καταστήματα ενώθηκαν, με την διαμόρφωση μιας πολύ μεγάλης υπόγειας έκθεσης με γυαλιά ηλίου.

Στο τμήμα αυτό, μπορεί κανείς να βρει μία μεγάλη ποικιλία από γνωστές μάρκες γυαλιών ηλίου, για κάθε ανάγκη και γούστο.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης εργαστήριο στελεχωμένο με άριστα καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς, πλήρως εξοπλισμένο με τα καλύτερα και πιο προηγμένα μηχανήματα για την κοπή και την εφαρμογή οπτικών φακών.

2016.

Το 2016, ο Σίμων Μαγρίζος μπαίνει δυναμικά στον χώρο της αγοράς μέσω διαδικτύου. Με την ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Καταστήματος idealeyes.gr παρέχει μία τεράστια γκάμα γυαλιών ηλίου των μεγαλύτερων εταιρειών και στις καλύτερες τιμές.

Σήμερα, τα ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΓΡΙΖΟΣ είναι ένα μεγάλο και πολύ γνωστό κατάστημα στην Λάρισα, με πιστούς φίλους-πελάτες, που μπορούν να βρουν τις καλύτερες μάρκες στην αγορά γυαλιών οράσεως, ηλίου και φακών επαφής, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, μα πάνω από όλα, ανθρώπους που θα τους εξυπηρετήσουν και θα καλύψουν τις ανάγκες τους με τον πιο φιλικό τρόπο.