Δείτε Καθαρά με Νέο Βλέμμα!

Νέοι διορθωτικοί φακοί από την Ray-Ban

Αυθεντικοί διορθωτικοί φακοί διατίθενται τώρα για τα γυαλιά οράσεως και ηλίου Ray-Ban. Αποκτήστε τους σε μονής όρασης ή πολυεστιακούς. Ειδικά σχεδιασμένοι για να ταιριάζουν με το αγαπημένο σας στυλ γυαλιών, έτσι ώστε να είστε πάντα 100% αυθεντικοί.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΩΝ ΦΑΚΩΝ RAY-BAN

Οι φακοί Ray-Ban® RX σας προσφέρουν κάτι περισσότερο από το γνήσιο στυλ. Η ψηφιακή τεχνολογία με ενσωματωμένη προστασία βοηθάει στην σωστή όραση και ασφάλεια των ματιών σας.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ RAY-BAN

Το Λογότυπο Ray-Ban Χαραγμένο Επάνω στον Φακό

Ακριβώς όπως τα γυαλιά ηλίου Ray-Ban, οι νέοι διορθωτικοί φακοί επιδεικνύουν το σήμα της αυθεντικότητας με το λογότυπο Ray-Ban στη γωνία του δεξιού φακού και τα αρχικά Ray-Ban που είναι χαραγμένα στα αριστερά. Τέλεια τοποθετημένα έτσι ώστε η όραση σας να είναι καθαρή και το βλέμμα σας να είναι αναμφισβήτητα Ray-Ban.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ UV

Καλωσορίστε τον Ήλιο

Οι διορθωτικοί φακοί ηλίου Ray-Ban σας καλύπτουν με προστασία UV, που κρατάει μακριά την λάμψη και τις αντανακλάσεις του ήλιου.

ΟΡΑΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

Προσαρμοσμένοι στα μάτια σας

Η τεχνολογία ψηφιακής επιφάνειας προσαρμόζεται για τη δική σας μοναδική σας όραση χρησιμοποιώντας μια ψηφιακή σάρωση των ματιών σας. Αυτοί οι λεπτοί, ελαφριοί φακοί σας δίνουν πιο ζωντανή όραση, φωτεινότερα χρώματα και σαφήνεια από άκρη σε άκρη. Τέρμα στις αλλοιώσεις. Ήρθαν οι ισχυροί διορθωτικοί φακοί Ray-Ban® RX.